Gyógynövények szerepe az immunerősítésben

Ma már talán kijelenthetjük, hogy egyre több embert foglalkoztat az egészséget megőrzése, amelynek támogatására számos gyógynövény alapú étrend-kiegészítő igénybe vehető, többek között ilyen az IMMUN4 étrend-kiegészítő kapszula is. A betegségek megelőzése során többféle dologra kell figyelnünk, hiszen a megfelelő és egészséget támogató táplálkozástól a gyógynövényekkel való kúrákon át egészen a testmozgásig rengetek minden tartozik ide.

Mivel az egészségünk megőrzése ennyire összetett, ahogyan az immunrendszerünk is, így valóban nélkülözhetetlen és nem túlzás, ha azt mondjuk, hogy a nap 24 órájában kellene rá figyelnünk. Az IMMUN4 étrend-kiegészítő speciális receptúrájának köszönhetően igazán hatékonyan, több fronton is képes segíteni az immunrendszer erősítését és az egészségmegőrzést egyaránt. Az egyedi összetétel pedig egyedi hatásmechanismussal párosul. Az összetevők, vagyis a négy nagyszerű összetevő nem csak külön-külön vannak pozitív hatással az egészségre, hanem képesek egymás hatásait is felerősíteni.

immun4-immunvedelem

A gyógynövényeket őseink előszeretettel és bátran alkalmazták egy-egy betegség kezelésére és megelőzésére. Napjainkban pedig számos gyógynövényt vizsgálnak, így sokkal szélesebb rálátás adott az egyének számára. Hatékonyan és teljes biztonsággal alkalmazhatóak ma már ezek a növények az egészség megőrzéséhez, valamint az immunrendszer támogatásához egyaránt. Ezt a tudástárat hívták segítségül az IMMUN4 fejlesztői is, és így kerülhettek ebbe a nagyszerű termékbe a legtökéletesebb gyógynövények, amelyek az egészséget hivatottak megőrizni.

Immun4 immunerősítő gyógynövény-mix

Ismerjük meg, melyik az a négy nagyszerű gyógynövény, amely az IMMUN4 fogyasztásával biztosítja számunkra az egészséget és az immunitást:

1. Astragalus membranaceus Az évezredek óta felhasznált Astragalus a kínai gyógyászatban fontos szerepet tölt be. Speciális fehérje tartalmának köszönhetően hatékonyan képes stimulálni a gyenge immunrendszert és a szervezet védekezőképességének felerősítésére is pozitív hatással van.

2. Echinacea purpurea A megfázás és a légúti megbetegedések kiegészítő kezelésére is alkalmazható növény, amelyet bíbor kasvirág néven is ismerhetünk. Vírus- és gyulladásgátló tulajdonságokkal is rendelkezik.

3. Grapefruit mag kivonat A grapefruit mag kivonat egy igazi csodaszer, amely magas antioxidáns hatásokkal rendelkezik. Számos vizsgálat kimutatta, hogy majdnem 800 baktérium- és közel 100 gombatörzs ellen nyújt védelmet. Valamint számos vírustörzs elpusztítását is képes támogatni.

4. Grifola frondosa A gyógygombák számos jótékony hatással rendelkeznek, amelyek között az immunrendszer védelmében kiemelkedő szerepet játszik a Grifola frondosa, vagyis ismertebb nevén a bokrosgomba. Ez a gombák királyának is nevezett gyógygomba béta-glükán tartalmának köszönhetően nagy mértékben járul hozzá a különféle betegségek megelőzéséhez.

Az IMMUN4 étrend-kiegészítő ötödik elemként cinket is tartalmaz, amely nélkülözhetetlen az immunrendszer megfelelő működéséhez. Hiánya esetén nem vagyunk ellenállóak a fertőzésekkel szemben.

Vírusmegelőzés, immunerősítés

Emóció 7.84élőflórás, magas antioxidáns tartalmú étrend-kieg.

Emóció 7.84 élőflórás, magas antioxidáns tartalmú étrend-kieg.

EMÓCIÓ 7.84 élőflórás, magas flavonoid antioxidáns-tartalmú, immunerősítő étrend-kiegészítő ital.

Ár: 7990 Ft
Megnézem
Újdonság

CASA NAC por 36 g

CASA NAC por 36 g

Nyákoldó hatású, hatékony immunerősítő antioxidáns, óvja az izmokat a károsodástól, segít a bőr regenerálódásában, megelőzheti az influenza-szerű tüneteket.

Ár: 3390 Ft
Megnézem

WTNGlutareg™ immunvédő komplex 60db

WTN Glutareg™ immunvédő komplex 60db

A természetes glutationtermelődés elősegítésére és a glutation újrahasznosítási ciklus megfelelő működéséért.

Ár: 6280 Ft
Megnézem
Újdonság

Herbafulvo essenciaprémium papaya kivonattal 750ml

Herbafulvo essencia prémium papaya kivonattal 750ml

A Herbafulvo Esszenciák természetes anyagokból és gyógynövényekből készült étrend-kiegészítő italok. Hatékonyan segítik az immunrendszer baktériumok és vírusok elleni védekezését, illetv

Ár: 7395 Ft
Megnézem
Újdonság

Ascorvita Immuno Maxbevont tabletta 30db

Ascorvita Immuno Max bevont tabletta 30db

Nyújtott hatóanyagleadású tabletta az immunrendszer normál működéséért.

Ár: 1690 Ft
Megnézem
Újdonság

Flavin7 IsoQuercetin 45db kapszula

Flavin7 IsoQuercetin 45 db kapszula

Magas hatóanyag-tartalommal rendelkező kvercetin étrend-kiegészítő kapszula az immunrendszer erősségéért.

Ár: 7900 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!