Gyógynövények szerepe az immunerősítésben

Ma már talán kijelenthetjük, hogy egyre több embert foglalkoztat az egészséget megőrzése, amelynek támogatására számos gyógynövény alapú étrend-kiegészítő igénybe vehető, többek között ilyen az IMMUN4 étrend-kiegészítő kapszula is. A betegségek megelőzése során többféle dologra kell figyelnünk, hiszen a megfelelő és egészséget támogató táplálkozástól a gyógynövényekkel való kúrákon át egészen a testmozgásig rengetek minden tartozik ide.

Mivel az egészségünk megőrzése ennyire összetett, ahogyan az immunrendszerünk is, így valóban nélkülözhetetlen és nem túlzás, ha azt mondjuk, hogy a nap 24 órájában kellene rá figyelnünk. Az IMMUN4 étrend-kiegészítő speciális receptúrájának köszönhetően igazán hatékonyan, több fronton is képes segíteni az immunrendszer erősítését és az egészségmegőrzést egyaránt. Az egyedi összetétel pedig egyedi hatásmechanismussal párosul. Az összetevők, vagyis a négy nagyszerű összetevő nem csak külön-külön vannak pozitív hatással az egészségre, hanem képesek egymás hatásait is felerősíteni.

immun4-immunvedelem

A gyógynövényeket őseink előszeretettel és bátran alkalmazták egy-egy betegség kezelésére és megelőzésére. Napjainkban pedig számos gyógynövényt vizsgálnak, így sokkal szélesebb rálátás adott az egyének számára. Hatékonyan és teljes biztonsággal alkalmazhatóak ma már ezek a növények az egészség megőrzéséhez, valamint az immunrendszer támogatásához egyaránt. Ezt a tudástárat hívták segítségül az IMMUN4 fejlesztői is, és így kerülhettek ebbe a nagyszerű termékbe a legtökéletesebb gyógynövények, amelyek az egészséget hivatottak megőrizni.

Immun4 immunerősítő gyógynövény-mix

Ismerjük meg, melyik az a négy nagyszerű gyógynövény, amely az IMMUN4 fogyasztásával biztosítja számunkra az egészséget és az immunitást:

1. Astragalus membranaceus Az évezredek óta felhasznált Astragalus a kínai gyógyászatban fontos szerepet tölt be. Speciális fehérje tartalmának köszönhetően hatékonyan képes stimulálni a gyenge immunrendszert és a szervezet védekezőképességének felerősítésére is pozitív hatással van.

2. Echinacea purpurea A megfázás és a légúti megbetegedések kiegészítő kezelésére is alkalmazható növény, amelyet bíbor kasvirág néven is ismerhetünk. Vírus- és gyulladásgátló tulajdonságokkal is rendelkezik.

3. Grapefruit mag kivonat A grapefruit mag kivonat egy igazi csodaszer, amely magas antioxidáns hatásokkal rendelkezik. Számos vizsgálat kimutatta, hogy majdnem 800 baktérium- és közel 100 gombatörzs ellen nyújt védelmet. Valamint számos vírustörzs elpusztítását is képes támogatni.

4. Grifola frondosa A gyógygombák számos jótékony hatással rendelkeznek, amelyek között az immunrendszer védelmében kiemelkedő szerepet játszik a Grifola frondosa, vagyis ismertebb nevén a bokrosgomba. Ez a gombák királyának is nevezett gyógygomba béta-glükán tartalmának köszönhetően nagy mértékben járul hozzá a különféle betegségek megelőzéséhez.

Az IMMUN4 étrend-kiegészítő ötödik elemként cinket is tartalmaz, amely nélkülözhetetlen az immunrendszer megfelelő működéséhez. Hiánya esetén nem vagyunk ellenállóak a fertőzésekkel szemben.

Vírusmegelőzés, immunerősítés

Huminiqum huminsav alapúkapszula 120 db

Huminiqum huminsav alapú kapszula 120 db

Ásványi anyagokban és nyomelemekben gazdag vega kapszula. Antioxidáns hatású, növeli az enzimaktivitást, optimalizálja az ásványi anyag-felvételt és megköti a káros anyagokat.

Ár: 5590 Ft
Megnézem

Emóció 7.84élőflórás, magas antioxidáns tartalmú étrend-kieg.

Emóció 7.84 élőflórás, magas antioxidáns tartalmú étrend-kieg.

EMÓCIÓ 7.84 élőflórás, magas flavonoid antioxidáns-tartalmú, immunerősítő étrend-kiegészítő ital.

Ár: 7990 Ft
Megnézem
Újdonság

CASA NAC por 36 g

CASA NAC por 36 g

Nyákoldó hatású, hatékony immunerősítő antioxidáns, óvja az izmokat a károsodástól, segít a bőr regenerálódásában, megelőzheti az influenza-szerű tüneteket.

Ár: 3390 Ft
Megnézem
Újdonság

Eurovit Multilong Immunkapszula 60 db

Eurovit Multilong Immun kapszula 60 db

Az Eurovit Multilong Immun egy nyújtott kioldódású, komplex multivitamin készítmény, mely 13 féle vitamint és 13 féle ásványi- és egyéb anyagot tartalmaz, köztük rózsagyökér kivonatot. Magas D-vitamin tartalma (1000 NE = 500 % NRV) hozzájárul az immunrendszer egészséges működéséhez.

Ár: 2150 Ft
Megnézem

WTNGlutareg™ immunvédő komplex 60db

WTN Glutareg™ immunvédő komplex 60db

A természetes glutationtermelődés elősegítésére és a glutation újrahasznosítási ciklus megfelelő működéséért.

Ár: 6280 Ft
Megnézem
Újdonság

Herbafulvo essenciaprémium papaya kivonattal 750ml

Herbafulvo essencia prémium papaya kivonattal 750ml

A Herbafulvo Esszenciák természetes anyagokból és gyógynövényekből készült étrend-kiegészítő italok. Hatékonyan segítik az immunrendszer baktériumok és vírusok elleni védekezését, illetv

Ár: 7395 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!