Gyógynövények szerepe az immunerősítésben

Ma már talán kijelenthetjük, hogy egyre több embert foglalkoztat az egészséget megőrzése, amelynek támogatására számos gyógynövény alapú étrend-kiegészítő igénybe vehető, többek között ilyen az IMMUN4 étrend-kiegészítő kapszula is. A betegségek megelőzése során többféle dologra kell figyelnünk, hiszen a megfelelő és egészséget támogató táplálkozástól a gyógynövényekkel való kúrákon át egészen a testmozgásig rengetek minden tartozik ide.

Mivel az egészségünk megőrzése ennyire összetett, ahogyan az immunrendszerünk is, így valóban nélkülözhetetlen és nem túlzás, ha azt mondjuk, hogy a nap 24 órájában kellene rá figyelnünk. Az IMMUN4 étrend-kiegészítő speciális receptúrájának köszönhetően igazán hatékonyan, több fronton is képes segíteni az immunrendszer erősítését és az egészségmegőrzést egyaránt. Az egyedi összetétel pedig egyedi hatásmechanismussal párosul. Az összetevők, vagyis a négy nagyszerű összetevő nem csak külön-külön vannak pozitív hatással az egészségre, hanem képesek egymás hatásait is felerősíteni.

immun4-immunvedelem

A gyógynövényeket őseink előszeretettel és bátran alkalmazták egy-egy betegség kezelésére és megelőzésére. Napjainkban pedig számos gyógynövényt vizsgálnak, így sokkal szélesebb rálátás adott az egyének számára. Hatékonyan és teljes biztonsággal alkalmazhatóak ma már ezek a növények az egészség megőrzéséhez, valamint az immunrendszer támogatásához egyaránt. Ezt a tudástárat hívták segítségül az IMMUN4 fejlesztői is, és így kerülhettek ebbe a nagyszerű termékbe a legtökéletesebb gyógynövények, amelyek az egészséget hivatottak megőrizni.

Immun4 immunerősítő gyógynövény-mix

Ismerjük meg, melyik az a négy nagyszerű gyógynövény, amely az IMMUN4 fogyasztásával biztosítja számunkra az egészséget és az immunitást:

1. Astragalus membranaceus Az évezredek óta felhasznált Astragalus a kínai gyógyászatban fontos szerepet tölt be. Speciális fehérje tartalmának köszönhetően hatékonyan képes stimulálni a gyenge immunrendszert és a szervezet védekezőképességének felerősítésére is pozitív hatással van.

2. Echinacea purpurea A megfázás és a légúti megbetegedések kiegészítő kezelésére is alkalmazható növény, amelyet bíbor kasvirág néven is ismerhetünk. Vírus- és gyulladásgátló tulajdonságokkal is rendelkezik.

3. Grapefruit mag kivonat A grapefruit mag kivonat egy igazi csodaszer, amely magas antioxidáns hatásokkal rendelkezik. Számos vizsgálat kimutatta, hogy majdnem 800 baktérium- és közel 100 gombatörzs ellen nyújt védelmet. Valamint számos vírustörzs elpusztítását is képes támogatni.

4. Grifola frondosa A gyógygombák számos jótékony hatással rendelkeznek, amelyek között az immunrendszer védelmében kiemelkedő szerepet játszik a Grifola frondosa, vagyis ismertebb nevén a bokrosgomba. Ez a gombák királyának is nevezett gyógygomba béta-glükán tartalmának köszönhetően nagy mértékben járul hozzá a különféle betegségek megelőzéséhez.

Az IMMUN4 étrend-kiegészítő ötödik elemként cinket is tartalmaz, amely nélkülözhetetlen az immunrendszer megfelelő működéséhez. Hiánya esetén nem vagyunk ellenállóak a fertőzésekkel szemben.

Huminiqum huminsav alapúkapszula 120 db

-18% Huminiqum huminsav alapú kapszula 120 db

Huminsavat, fulvosavat és mikroelemeket tartalmazó étrend-kiegészítő növényi zselatin kapszula.

Ár: 5590 Ft
6790 Ft
Megnézem

Emóció 7.84élőflórás, magas antioxidáns tartalmú étrend-kieg.

-12% Emóció 7.84 élőflórás, magas antioxidáns tartalmú étrend-kieg.

Az EMÓCIÓ 7,84 esszenciális savakban igen gazdag, melyek a fermentáció során képződnek. Ez azért hasznos, mert a fémionokkal olyan kötésben állnak, melyek könnyen felszívódó formájuk miatt ...

Ár: 7300 Ft
8290 Ft
Megnézem
Újdonság

Biosynex AutotestCovid-19 gyorsteszt 1db

-34% Biosynex Autotest Covid-19 gyorsteszt 1db

Ez az otthoni gyorsteszt meghatározza, hogy a tesztelt személy kapcsolatba került-e a COVID-19-ért felelős vírussal. Érzékenység és specificitás A Biosynex COVID-19 otthoni gyorstesztet klinikai igazolt diagnózissal hasonlít

Ár: 5970 Ft
8990 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!