Immunerősítő gyümölcsök

A bogyós gyümölcsök igazán táplálóak és egész évben megtaláljuk őket a piacokon és az áruházak polcain. Amellett, hogy ezek a bogyók kiváló ízűek, még számos módon erősítik is egészségünket. Frances Sheridan Goulart könyvében szuper immungyümölcsöknek nevezi ezeket a bogyókat és azt állítja, hogy rendszeres fogyasztásukkal bizony elkerülhető bármilyen betegség.

afonya-immun

Vörös áfonya

A vörös áfonya az egyik legjobb szuperélelmiszer a világon. Goulart szerint a vörös áfonyában találjuk meg a legnagyobb mennyiségben a különböző antioxidánsokat, melyek az immunrendszer megerősítéséhez járulnak hozzá, így fokozzák a szervezet azon képességét, hogy az képes legyen elpusztítani a betolakodó baktériumokat és kórokozókat. A vörös áfonya ezenfelül magnéziumot és C-vitamint is tartalmaz, két olyan anyagot, melyek elengedhetetlenek az immunrendszer erejének megőrzéséhez. Az áfonya vegyületei csökkenthetik ezenfelül az arthritis kockázatát. 

Eper

Az eper az egyik legnépszerűbb bogyós gyümölcs, melyben rengeteg antioxidáns, fitokemikális és flavonoid bújik meg, melyek együttesen járulnak hozzá az egészségünk megőrzéséhez és a betegségek leküzdéséhez. A földieperben szintén rengeteg a C-vitamin, mely megőrzi a fehérjék egészségét is. Ellagsavat is tartalmaz, mely elpusztítja a rákos sejteket és csökkenti azok kialakulásának esélyét. Ez a vegyület hozzájárul a szív egészségéhez és csökkenti a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának esélyét.

Acai berry

Az Acai berry vagy Açaí az amazonasi őserdőkben előforduló pálmafajta. Bogyós terméséről híres, mely bolygónk tökéletes gyümölcsének is nevezhető, mivel nagyon gazdag tápanyagokban, mint az aminosavak, létfontosságú zsírsavak, vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek. A gyümölcsök közül növényi tápanyag összetételében a legjobb antioxidáns.

Málna

A málnában található a legnagyobb mennyiségben az a rost, ami hozzájárul a gyomor, a vastagbél és a vékonybél egészségéhez. Szintén nagy mennyiségben tartalmaz antioxidánsokat, ezenfelül antibakteriális és antivirális szerként ismerjük.

Huminiqum huminsav alapúkapszula 120 db

-18% Huminiqum huminsav alapú kapszula 120 db

Huminsavat, fulvosavat és mikroelemeket tartalmazó étrend-kiegészítő növényi zselatin kapszula.

Ár: 5590 Ft
6790 Ft
Megnézem

Emóció 7.84élőflórás, magas antioxidáns tartalmú étrend-kieg.

-12% Emóció 7.84 élőflórás, magas antioxidáns tartalmú étrend-kieg.

Az EMÓCIÓ 7,84 esszenciális savakban igen gazdag, melyek a fermentáció során képződnek. Ez azért hasznos, mert a fémionokkal olyan kötésben állnak, melyek könnyen felszívódó formájuk miatt ...

Ár: 7300 Ft
8290 Ft
Megnézem
Újdonság

Biosynex AutotestCovid-19 gyorsteszt 1db

-34% Biosynex Autotest Covid-19 gyorsteszt 1db

Ez az otthoni gyorsteszt meghatározza, hogy a tesztelt személy kapcsolatba került-e a COVID-19-ért felelős vírussal. Érzékenység és specificitás A Biosynex COVID-19 otthoni gyorstesztet klinikai igazolt diagnózissal hasonlít

Ár: 5970 Ft
8990 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!