Immunerősítő gyümölcsök

A bogyós gyümölcsök igazán táplálóak és egész évben megtaláljuk őket a piacokon és az áruházak polcain. Amellett, hogy ezek a bogyók kiváló ízűek, még számos módon erősítik is egészségünket. Frances Sheridan Goulart könyvében szuper immungyümölcsöknek nevezi ezeket a bogyókat és azt állítja, hogy rendszeres fogyasztásukkal bizony elkerülhető bármilyen betegség.

afonya-immun

Vörös áfonya

A vörös áfonya az egyik legjobb szuperélelmiszer a világon. Goulart szerint a vörös áfonyában találjuk meg a legnagyobb mennyiségben a különböző antioxidánsokat, melyek az immunrendszer megerősítéséhez járulnak hozzá, így fokozzák a szervezet azon képességét, hogy az képes legyen elpusztítani a betolakodó baktériumokat és kórokozókat. A vörös áfonya ezenfelül magnéziumot és C-vitamint is tartalmaz, két olyan anyagot, melyek elengedhetetlenek az immunrendszer erejének megőrzéséhez. Az áfonya vegyületei csökkenthetik ezenfelül az arthritis kockázatát. 

Eper

Az eper az egyik legnépszerűbb bogyós gyümölcs, melyben rengeteg antioxidáns, fitokemikális és flavonoid bújik meg, melyek együttesen járulnak hozzá az egészségünk megőrzéséhez és a betegségek leküzdéséhez. A földieperben szintén rengeteg a C-vitamin, mely megőrzi a fehérjék egészségét is. Ellagsavat is tartalmaz, mely elpusztítja a rákos sejteket és csökkenti azok kialakulásának esélyét. Ez a vegyület hozzájárul a szív egészségéhez és csökkenti a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának esélyét.

Acai berry

Az Acai berry vagy Açaí az amazonasi őserdőkben előforduló pálmafajta. Bogyós terméséről híres, mely bolygónk tökéletes gyümölcsének is nevezhető, mivel nagyon gazdag tápanyagokban, mint az aminosavak, létfontosságú zsírsavak, vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek. A gyümölcsök közül növényi tápanyag összetételében a legjobb antioxidáns.

Málna

A málnában található a legnagyobb mennyiségben az a rost, ami hozzájárul a gyomor, a vastagbél és a vékonybél egészségéhez. Szintén nagy mennyiségben tartalmaz antioxidánsokat, ezenfelül antibakteriális és antivirális szerként ismerjük.

Vírusmegelőzés, immunerősítés

Emóció 7.84élőflórás, magas antioxidáns tartalmú étrend-kieg.

Emóció 7.84 élőflórás, magas antioxidáns tartalmú étrend-kieg.

EMÓCIÓ 7.84 élőflórás, magas flavonoid antioxidáns-tartalmú, immunerősítő étrend-kiegészítő ital.

Ár: 7990 Ft
Megnézem
Újdonság

CASA NAC por 36 g

CASA NAC por 36 g

Nyákoldó hatású, hatékony immunerősítő antioxidáns, óvja az izmokat a károsodástól, segít a bőr regenerálódásában, megelőzheti az influenza-szerű tüneteket.

Ár: 3390 Ft
Megnézem

WTNGlutareg™ immunvédő komplex 60db

WTN Glutareg™ immunvédő komplex 60db

A természetes glutationtermelődés elősegítésére és a glutation újrahasznosítási ciklus megfelelő működéséért.

Ár: 6280 Ft
Megnézem
Újdonság

Herbafulvo essenciaprémium papaya kivonattal 750ml

Herbafulvo essencia prémium papaya kivonattal 750ml

A Herbafulvo Esszenciák természetes anyagokból és gyógynövényekből készült étrend-kiegészítő italok. Hatékonyan segítik az immunrendszer baktériumok és vírusok elleni védekezését, illetv

Ár: 7395 Ft
Megnézem
Újdonság

Ascorvita Immuno Maxbevont tabletta 30db

Ascorvita Immuno Max bevont tabletta 30db

Nyújtott hatóanyagleadású tabletta az immunrendszer normál működéséért.

Ár: 1690 Ft
Megnézem
Újdonság

Flavin7 IsoQuercetin 45db kapszula

Flavin7 IsoQuercetin 45 db kapszula

Magas hatóanyag-tartalommal rendelkező kvercetin étrend-kiegészítő kapszula az immunrendszer erősségéért.

Ár: 7900 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!